Reseteaza parola

Romantism

Blue Apartment

  Pentru ca albastrul este culoarea cerului senin si bineinteles pentru ca este asociata cu masculinitatea, autoritatea si succesul. Daca Pink a fost ales pentru partea feminina, a urmat albastrul, culoarea cea mai apreciata de barbati.


Oferta

Oaza ta de relaxare

 Pentru toti cei care au planuri de vacanta, concedii prelungite sau calatoresc in interes de serviciu si isi doresc intimitate, spatiu suficient si confortul de acasa, Rainbow Apartments este alegerea ideala.
Cazarea in regim hotelier iti ofera avantajul de a-ti pregati singur cafeaua si gustarea de dimineata, ora la care te cazezi este flexibila, locul de parcare iti este asiugat si iti ramane doar sa te bucuri de timpul alocat relaxarii.


Rezervare


Romantism

Pink Apartment

Pink Apartment
De ce PINK?Pentru ca desi nu este o culoare, aceasta nuanta este asociata cu farmecul, gingasia si feminitatea si pentru ca ne place viata in roz!
Este primul apartament de care ne-am ocupat cu mult drag si am asteptat cu emotii primele recenzii ale oaspetilor. Pink este un apartament cu o camera, capacitate de cazare 4 adulti, complet decomandat, spatios, mobilat si utilat, cu o priveliste frumoasa asupra orasului Iasi. Credem ca este un apartament dedicat celor romantici 🙂

The standard Lorem Ipsum passage, used since the 1500s

The standard Lorem Ipsum passage, used since the 1500s

Rainbow BLUE

Facilitati si dotari apartament:

-mobilier hol
-baie cu cada, mobilier+lavoar, sapun, sampon, papuci de casa
baie cu cada, mobilier+lavoar, sapun, sampon, papuci de casa
– bucatarie mobilata complet (plita, vesela/tacauri, masa cu 4 scaune, frigiter, hota, cafetiera, cafea, cesti, pahare)
– camera zi: pat dublu cu saltea si topper, canapea extensibila, lenjerii, prosoape, dulap depozitare, comoda, tv ecran plat, decoratiuni
– balcon: mobiler pentru balcon compus din masa si 2 scaune
– centrala termica cu termostst de ambient
– aer conditionat

.


ofertaPink Apartment

280 /zi


,
/
Blue Apartment
,
/